måndag 16 mars 2009

Brottning, brottning, mera brottning!

De senaste veckorna har varit till bredden fyllda med brottning, och den tid som inte spenderats på brottarmattan har behövts till att vila och få tänka på annat en stund :) Tre tävlingar och ett träningsläger har avverkats, plus tre träningspass i veckan. Nu har vi lite att ta igen här på bloggen, så vi börjar från början med träningsläger i Falkenberg..
28nde Februari och 1a Mars var det dags för träningsläger i Falkenberg. Ansvarig tränare var Curre från Vänersborgsbrottarna, men även Mattias från Borås, ett par Falkenbergstränare och vår egen Bengan fanns med. Lördagen inleddes med ett teknikpass i stående brottning på ca 2 timmar där Curre jobbade stenhårt med att slipa på våra dyk och kvarngrepp. Sedan fick vi en lunchpaus innan eftermiddagspasset drog igång. Ytterligare två timmars teknik, men denna gången var det parterr och olika rullningar som gällde. Efter det slängde vi oss in i duschen, på kvällens schema stod underhållning i form av festivalen Pete Sux med olika lokala band. Jag (Malin), Emma och Lisa hade en superkväll med mycket bra musik innan det var dags att bege sig tillbaka till Brottarlokalen och krypa ner i sovsäckarna.

På söndagsmorgonen vaknade vi stelfrusna, man hade glömt att stänga av ventilationen i lokalen. Jag sov i träningsoverall och med mössa nerdragen till hakan (ventilationen är av den sort som blåser ut kalluft i rummet, det kändes ungefär som att sova utomhus). Efter att ha tinat lite på golvvärmen i omklädningsrummet och ätit frukost var det bara att dra på sig träningskläderna och förbereda sig på matchpasset. I drygt fyra timmar gick vi matcher, första timmarna lugna teknik-matcher och resterande tiden 100%-matcher. Efter det var det skönt att åka hem och slänga sig i soffan!

Inga kommentarer: